Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images
çfarë mund të bëjmë për ju

Shërbimet me të cilat mund t'ju ndihmojmë

Icon Images
PHP logo

PHP

Ne ju ndihmojmë të punësoni PHP programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj PHP Zhvilluesit
Icon Images
OpenCart logo

OpenCart

Ne ju ndihmojmë të punësoni OpenCart programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj OpenCart Zhvilluesit
Icon Images
Shopify logo

Shopify

Ne ju ndihmojmë të punësoni Shopify programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Shopify Zhvilluesit
Icon Images
Wordpress logo

Wordpress

Ne ju ndihmojmë të punësoni Wordpress programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Wordpress Zhvilluesit
Icon Images
Drupal logo

Drupal

Ne ju ndihmojmë të punësoni Drupal programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Drupal Zhvilluesit
Icon Images
Joomla logo

Joomla

Ne ju ndihmojmë të punësoni Joomla programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Joomla Zhvilluesit
Icon Images
Expression Engine logo

Expression Engine

Ne ju ndihmojmë të punësoni Expression Engine programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Expression Engine Zhvilluesit
Icon Images
Concrete5 logo

Concrete5

Ne ju ndihmojmë të punësoni Concrete5 programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Concrete5 Zhvilluesit
Icon Images
Typo3 logo

Typo3

Ne ju ndihmojmë të punësoni Typo3 programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Typo3 Zhvilluesit
Icon Images
WooCommerce logo

WooCommerce

Ne ju ndihmojmë të punësoni WooCommerce programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj WooCommerce Zhvilluesit
Icon Images
Magento logo

Magento

Ne ju ndihmojmë të punësoni Magento programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Magento Zhvilluesit
Icon Images
Big Commerce logo

Big Commerce

Ne ju ndihmojmë të punësoni Big Commerce programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Big Commerce Zhvilluesit
Icon Images
PrestaShop logo

PrestaShop

Ne ju ndihmojmë të punësoni PrestaShop programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj PrestaShop Zhvilluesit
Icon Images
Craft CMS logo

Craft CMS

Ne ju ndihmojmë të punësoni Craft CMS programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Craft CMS Zhvilluesit
Icon Images
Silver Stripe logo

Silver Stripe

Ne ju ndihmojmë të punësoni Silver Stripe programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Silver Stripe Zhvilluesit
.
I disponueshem tani!

NevojaPHP zhvilluesit në dispozicion menjëherë?

Ne ju kemi mbuluar!

UNI5318

Senior PHP Zhvilluesi

Location
Penza, Russia

UNI11579

Senior PHP Zhvilluesi

Location
Bucharest, Romania

UNI640

Senior PHP Zhvilluesi

Location
Barnaul, Russia

UNI9709

Senior PHP Zhvilluesi

Location
Kyiv, Ukraine
ekspertizë në PHP

Cfare e ben PhpFactory aq e veçantë?

PhpFactory e specializuar në PHP. Ne kemi një ekip prej PHP !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

PHP Zhvilluesit

Shape Images

15

Ne jemi të specializuar në PHP and OpenCart, Shopify, Wordpress, Drupal, Joomla, Expression Engine, Concrete5, Typo3, WooCommerce, Magento, Big Commerce, PrestaShop, Craft CMS, Silver Stripe.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Punësoj PHP specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin PHP projekti Fillo!
Shape
Shape